Fotbalul si criza sunt enervante


După cum nu suport eu discuţiile interminabile, astăzi am dat peste unii care nu vorbeau numai de fotbal, din contra se ofticau unul pe celălalt cu scorul de aseară. (0-1, pentru Dinamo)

Pe lângă discuţia despre fotbal şi meciul de aseară, au dat-o în calculatoare care e mai şmecher în domeniul ăsta. Toţi îşi laudă junghiurile de pc-uri toţi se laudă că îl au de câteva luni, cumpărat pe milioane bunicele cu banii jos şi toţi se plâng că e criză dar au banii de pc-uri şi timp de mâncat fripturi prin diferite localuri.

Unii sunt microbisti adevăraţi, acceptă şi infrangeriile nefiind incomodaţi şi nervoşi în cazul acesteia. Am văzut un stelist astăzi, unul înfocat, care i-a strâns mâna unui adversar şi spunându-i că au fost buni în meciul de aseară, indiferent de toate elementele care au dus spre victoria dinamoviştilor, să recunoaştem Steaua a jucat slab, fără să dăm vina 100% pe teren sau pe suporteri nu au jucat fotbal deloc.

Că tot am adus vorba despre criză în acest articol, citisem pe aici pe undeva despre criză hârtiei igienice în Cuba şi mă gândeam că românii noştri se plâng de criză dar tot friptură mănâncă pe prafu’ ăsta.

Cum vine asta?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: