Supercupa Europei Fc Barcelona – Sahtior Donetk, 1-0


Fc Barcelona – Sahtior, imi pare rau de echipa lui Mircea Lucescu si de Rat pentru ca au putut rezista 110 minute in fata Barcelonei fara a primi gol, dar s-a intamplat asa este fotbalul mingea este rotunda si unii jucatori au momente de geniu, precum Messi care a oferit pasa geniala de gol.

Barcelona a castigat supercupa, Lucescu doar experienta si onoarea de a juca cu Barcelona, vedeti cum avem si noi un roman care a facut performanta la o echipa straina ca antrenor?

Se poate, daca nu sunt presati si amenintati cu suspendarea de la echipa in cazul vreunui esec. Asta e, se intampla sa si pierzi, dar esti un castigator adevarat daca sti cum sa pierzi.

Marcator: Ledesma (min. 115)

Echipe

Barcelona: Valdes – D. Alves, Pique, Puyol, Hernandez – Toure (Busquets, min. 100), Keita, Abidal – Messi, Ibrahimovici (Ledesema, min. 81), Henry (Krkici, min. 96). Antrenor: Josep Guardiola

Şahtior: Piatov – Srna, Kucer, Cigrinski, Raţ – Hubschman – Gai (Kobin, min. 80), Willian (Aghahowa, min. 91), Fernandinho (Jadson, min. 80) – Ilsinho, L. Adriano. Antrenor: Mircea Lucescu

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: