Compania Netpress Consulting face angajări!


Compania Netpress Consulting face angajări pentru postul de agent vânzări în cadrul cu scopul promovării serviciului www.banipepost.com.

Un job destul de lejer după părerea mea şi accesibil tuturor având în vederea metoda de plată, această fiind în funcţie de rezultate nu de timpul petrecut. Tot ce trebuie făcut la această „muncă” este să încheiaţi contracte de promovare pentru firme sau companii din orice domeniu, şi din suma contractului o să beneficiaţi desigur de un comision.

Descrierea postului –  prezentarea si promovarea serviciilor in mod profesional – identificarea de clienti – contractare publicitate

Persoana potrivită pentru acest job trebuie să îndeplinească anumite cerinţe, acestea fiind foarte simple şi la îndemâna oricui: responsabil, serios, iniţiativă, perseverenţă, implicare, indrazneala, entuziasm şi spirit de echipă.

Sunteţi lămuriţi?

Trimete-ţi CV-ul vostru şi datele dvs de contact la adresa de e-mail office@banipepost.com

şi servici uşor! 😛

ps: Presupun că nu strică nimănui un ban în plus, mai ales că această muncă este lejeră decât săpatul unui şantier sau cine ştie ce altă muncă care cere depunere de efort. Doar să ai îndrăzneală şi darul comunicării, dacă eşti slobod la gură şi nu şti să porţi o discuţie cu o persoană nu prea văd că ai fi acceptat în cadrul acestei companii.

banipepost

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: