O fată violată de 10 persoane ! OTV


Asta se întâmplă numai la noi în România.

Cum s-a întâmplat toată povestea? Să vă explic în caz că aţi pierdut seria OTV Senzaţional. Prietenul fetei cu violul (fata cantarea circa 100kg masa ei normală) lucra în construcţii într-o comună din Giurgiu unde acea firmă era pusă la muncă chiar de primărie.
Într-o seară fata a mers cu prietenul ei „acasă” unde erau găzduiţi toţi muncitorii (9-noua la număr) acolo fata a fost supusă unor multiple x2 combo master :)) partide de sex.

După finalul distracţiei, bărbaţii cu pricina au pus-o pe „micuţa” să facă un duş iar ea a fugit la poliţie şi a reclamat violul… asta da problemă.

O duc ăştia de la poliţie la spital să îi facă analizele necesare pentru dovedirea actului sexual, o reţine pentru o noapte la spital iar a2a zi la uşa salonului fetei se prezintă un poliţist care a venit cu pretextul de a o lua de la spital pentru a fi dusă în altă parte pentru nişte declaraţii.

Poliţistul a făcut un mic popas într-un alt apartament unde fata a avut de-a face cu un alt act sexual cu acesta.

Deci noroc de pulă a avut din plin, nici cea mai a naibi prostituată nu a rezistat la 10 maciuci. Aşa ceva se poate întâmpla în România sau imaginaţia ne joacă feste? OTV chiar minte sau fetiţa asta a venit găleata acasă?! :))

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: