#Ziare Vineri 24.07.2009


De astăzi din ziarele noastre:

  • Goian are o şansă mare de a părăsi Ghencea pentru Lazio. Putem spune că este şansa vieţii lui de a părăsi odată Steaua pentru un viitor mai bun. Preţul care este oferit pentru Goian este de 3 mil euro.
  • Un doctor român a avut grijă de MJ (Michael Jackson) pentru un an. Neinteresantă ştirea asta, pentru că nu văd rostul acum, mulţi au avut grijă de MJ dar toţi l-au lăsat să moară, acum toţi vă lăudaţi criminalilor. Am văzut azi pe eonline.com că existau 2 medicamente ce îl putea salva, dar toţi medicii i l-au interzis, concluzia o trageţi voi.
  • Tinerii absolveniti, nu dau 2 lei pe şcoală pe care au terminat-o şi pe acest timp de criză observă şi ajung la concluzia că este mai bine ca şomer decât salariat! Bravo, copile te-a deşteptat şi pe tine şcoala.
  • Mai nou în anul 2009 femeile sunt scăpate de pulă (violuri ) de câini, mai spuneţi voi acum că cel mai bun prieten al omului nu este câinele?
  • Până acum şef la capitolul bani din tenis era Ilie Năstase acum situaţia s-a schimbat şi locul îi este luat de Victor Hănescu care a reuşit să strângă câţiva banisori , adică 1,15 milioane de euro cât să îi ajungă de o rachetă de tenis nouă.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: