Campanii electorale…. 2009


Au inceput campaniile electorale, adica cel putin vor incepe peste 2 saptamani. Azi la Targoviste, presedintele PSD-ului a venit sa vorbeasca intregului oras despre politica. Neinteresant! Majoritatea au venit la acest event datorita faptului ca s-a dat un zvon ca se dau bani pentru prezenta fiecaruia si pentru galeria facuta PSD-ului, dar teapa fara mila.

Mircea Geoana, cam balbait de fel fara prea multe idei in cap si un mare mincinos. Cat a mintit anii trecuti PSD-ul? Foarte mult, daaa!! Stim asta cu toti, si anul acesta cat ne va mai minti? Foarte mult, daaaa! Deci campaniile electorale sunt de tot cacatul, daca intr-o tara votul unei persoane ajunge sa fie cumparat, fiti siguri ca aceasta tara este cumparata si ea.

Voturile se vand usor, iar la final ne plangem de viata ce o avem si de cei care ne conduc, dar ai uitat ca atunci cand i-ai votat te-ai vandut si acum iti pare rau intr-un fel si iti reprosezi acest lucru. Nu-i nimic suferi, dar poate incerci sa nu repeti aceeasi greseala, nimeni nu garanteaza ca votezi cu cine trebuie, dar macar voteaza cu cine crezi tu ca e mai bine si nu te lasa cumparat.

Dar asta e tara noastra si ne mandrim cu ea peste tot in lume!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: