Imparatu' Manelelor :)) !


E la moda mai astia sa avem poze cu vreun cantaret, bineinteles numai manelisti. Ma uitam ca prostu’ pe niste poze de la o fata, avea poza cu baby minune si mi-am adus imediat aminte cat de lesinati pot fi uni oameni. Poze des intalnite pe un hi5 al vreunui cocalar, cu vreun nu stiu ce cantaret care ii place mult, parca ii da ala ceva de mancare vreodata ca are poza cu el. Nu public poza aia cu baby si cu fata aia ca poate incetul cu incetul devin nesimtit si se fereste lumea de mine mai rau ca de youtube.

Se castiga ceva daca ai vreo poza cu un lesinat din lumea muzici, de exemplu cu gutza putza shaful manelarilor asa se crede sau asa il cred astia care sustine maneaua toata viata. In afara de incultura ce se exprima intr-o manea si se vede de la o posta ca o manea nu are mai mult de 4-5 randuri scrie pe o foaie, dar este ascultata de multi .

Vorbeam mai demult cu un vechi prieten despre subiectul acesta si ne gandeam cum isi face gutza versurile cum le are pregatite si cum sunt scrise , cuvintele da se pot scrie dar pe foaia aia a lui sunt introduse si sunetele: barza barza, huidu,hai nah, chicki chicki ? asta intrebare intrebatoarea.

In rest nu am nimic cu cei care asculta manele pana se caca auriu, dar asa ca fapt divers ca am vazut o simpla poza si am scris catamai articolul.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: