Cum sa ne imbracam corect!


La asta ma gandeam si eu zilele astea. Numai cand aud pe cineva punandu-mi intrebarea „Cu ce sa ma imbrac?” sau sa imi spuna „Nu pot sa vin ca nu am cu ce sa ma imbrac!”, ma apuca durerile de cap.

Ma gogule daca nu sti cu ce sa te imbraci atunci la ce mai pui intrebari aiurea? Ca sa mai enervezi omul degeaba si sa il dezamagesti in ultimul moment. Recunosc ca sunt anumite persoane care chiar nu au pic de gust la alegerea hainelor. Se intampla des ca un prieten , in fine o cunostinta sa vina imbracata undeva intr-un stil anume care ar atrage multe priviri asupra ta si a lui/ei. Pai de ce vin privirile alea inspre voi?

Pai ori ca este prea ciudat imbracat ori ca intr-adevar are ceva nemaivazut si ii sta mult prea cool , incat lumea nu poate sa se abtina sa nu se mai uite, la vestimentatia respectiva.

Sa ne intoarcem la titlu cum sa te imbraci corect , vorba vine corect dar trebuie sa ai si un pic de stil. Numai stiu cine mi-a spus si mie odata: “Imbracate in functie de tipul intalniri respective, de locul unde te duci, etc.

Daca ar fi dupa altii fara pic de stil, la o intalnire de afaceri s-ar duce in slapi, pantaloni scurti cu o camasa si o caciula pe cap exact ca un aurolac sau chiar mai rau.

Anunțuri

2 răspunsuri

  1. Haina face pe om?!?

  2. apoi, in fata multora cam da ! … si apoi cand te vede unu …. nu are o prima opinie ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: