Live Bayern – FC Steaua, pronostic


Steaua mai are o sansa la primavara europeana, astazi ei au plecat spre Munchen unde are loc meciul de maine seara din CHl Bayern – Steaua. De pe acum unii dintre noi stim rezultatul final al meciului, stim ca bayern este favorita si ca tot ea va castiga meciul de maine seara.
Acum ce vreau sa va mai zic, ati mai auzit ceva de Becali ? Omul acela care facea spume la fiecare meci pierdut de Steaua? Eu nu am mai auzit, si cred ca stiu de ce! Daca tot a intrat in politica nu isi permite sa mai comenteze ceva la echipa pentru ca atunci cand se apuca sa comenteze stim ce „scoate pe gura” numai aberatii care suntem obisnuite cu ele, dar oamenii din politica vor sa vada un alt Becali, unu politic nu unul razboinic.
12 meciuri fara victorie, papa champion’s league si campionat, apropo un mesaj catre suporterii stelei sau celor care se dau „mari” ca tin cu Steaua, daca erati adevarati fani ai Stelei numai aruncati vina pe antrenori, ca fiecare are tactica lui, si jucatorii trebuie sa o respecte, de exemplu daca o echipa nu castiga un meci nu este de vina antrenorul ci echipa, pentru ca nu a jucat, intr-adevar la steaua se poate pune si problema de antrenori dar si de echipa, ca dupa 12 meciuri fara victorie trebuia sa vina si acea impunere a jucatorilor si sa castige unul dintre meciuri!
Logic?!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: